پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۳۸

5300 واحد تولیدی زودبازده در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

بیرجند - خبرگزراری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی گفت: از زمان آغاز طرح بنگاه های اقتصادی کوچک زود بازده تاکنون بیش از پنج هزار و 300 واحد تولیدی در خراسان جنوبی به بهره برداری رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، عابدین محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران تصریح کرد: بیش از هشت هزار طرح در قالب طرح بنگاه‌ های اقتصادی تاکنون در خراسان جنوبی با تسهیلات مورد نیاز دو هزار و 700 میلیارد ریال با بانکها قرارداد منعقد کردند که بیش از پنج هزار و 300 واحد تولیدی از این محل به بهره‌ برداری و برای بیش از 16 هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

به گفته وی از مجموع تسهیلات پرداختی بانک‌ها در طرح بنگاه‌ های اقتصادی باید 25 درصد در بخش کشاورزی، 33 درصد صنعت و معدن، 20 درصد مسکن، 17 درصد خدمات و بازرگانی و پنج درصد در بخش توسعه صادرات انجام شود.

محمدی تصریح کرد: تسهیلات بخش صنعت و کشاورزی با تصویب کارگروه اشتغال و سرمایه ‌گذاری پرداخت می ‌شود و از ابتدای امسال تاکنون سهمیه‌ ای در این بخش به استان ابلاغ نشده است.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی در ادامه از کاهش 3/2 درصدی نرخ بیکاری خراسان جنوبی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

وی با بیان اینکه این میانگین یک درصد از نرخ کشوری بالاتر بوده است، اظهار داشت: مهم‌ ترین عامل کاهش نرخ بیکاری طرح بنگاه‌ های اقتصادی زود بازده است.

به گفته وی بر اساس نتایج طرح آمارگیری مرکز ایران، نرخ بیکاری در بهار امسال در خراسان جنوبی 4/10 درصد بوده است.

کد خبر 735862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha