پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۳۷

بازسازی مدارس تخریبی گنبد به اعتبار کلان نیاز دارد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: بازسازی مدارس تخریبی این شهرستان به اعتبارات کلان و ویژه نیاز دارد.

ایوب منصوری در گفتگو با خبرنگارمهر در گرگان افزود: این در حالی است که با گذشت بیش از پنج ماه از سال جاری سازمان تجهیز و نوسازی مدارس گلستان هنوز سهم این شهرستان در بحث تخریب و بازسازی مدارس را نداده است.

وی اعتبارات پیش ینی شده برای بازسازی و نوسازی مدارس تخریبی این شهرستان را در سال جاری دومیلیارد و 700 میلیون ریال اعلام و تصریح کرد: این اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای این شهرستان در نظرگرفته شد.

وی خواستارهمکاری سازمان تجهیز نوسازی مدارس گلستان و تخصیص اعتبار مورد نیاز برای بهسازی مدارس تخریبی شهرستان شد.

به گفته منصوری، اکنون درصدی از دانش آموزان منطقه در مدارس تخریبی به سر می برند که بازسازی این مدارس نیاز ضروری است.

مدیر آموزش و پرورش گنبد کاووس برلزوم همکاری خیرین برای ساخت مدارس مشارکتی در شهرستان تاکید کرد.

وی ادامه داد: هفت‬ پروژه آموزشی در مناطق روستایی طی هفته دولت و تا شروع سال تحصیلی جدید نیز ‪شش‬ پروژه آموزشی دیگر در این شهرستان بهره برداری می شود.

6۰‬ هزار دانش آموز در سه مقطع تحصیلی در شهرستان 290 هزارنفری گنبد کاووس به سر می برند.‬

 

کد خبر 736225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha