پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۱۶

بی باک در گفتگو با مهر:

ساعی بهترین تکواندوکار جهان است / از مبارزات او لذت بردم

ساعی بهترین تکواندوکار جهان است / از مبارزات او لذت بردم

هادی ساعی با کسب مدال طلای بیست و نهمین دوره رقابتهای المپیک ثابت کرد در این رشته بی نظیر و بهترین تکواندوکار در جهان است.

مهدی بی باک عضو تیم ملی تکواندو بعد از قهرمانی هادی ساعی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سطح رقابتهای تکواندو در پکن خیلی بالا بود و از اینکه هادی توانست در این مسابقات سطح بالا به مدال طلا دست پیدا کند خیلی خوشحال شدم.

وی ادامه داد: ساعی فشار زیادی را طی چند ماه اخیر تحمل کرد و با پشت سر گذاشتن مشکلات فراوان راهی پکن شد که همگان دیدند او واقعا جنگید و مثالزدنی مبارزه کرد. من سه المپیک است که رقیب او هستم و ازاینکه او این چنین مبارزه کرد و طلا گرفت لذت بردم.

بی باک در جواب این سئوال که آیا دوست نداشت جای ساعی بود پاسخ داد: هر ورزشکاری دوست دارد در این سطح و فینال المپیک مبارزه کرده و این سکوی قهرمانی  را تجربه کند ولی من از حضور ساعی روی سکوی قهرمانی المپیک خوشحال شدم و گویی خودم این عنوان را کسب کرده ام.

دارنده اولین طلای جهانی تکواندو ادامه داد: سکوی قهرمانی وزن 80- کیلوگرم المپیک واقعا زیبا بود چرا که چهار قهرمان جهان روی آن ایستاده بودند و هادی با ایستادن بر بالاترین نقطه آن بالاتر از لوپز آمریکایی  نشان داد که از همه بهتر است و ما تکواندکاران به او افتخار می کنیم.

مهدی بی باک در پایان پیرامون انتخاب نادریان در وزن اول گفت: نادریان آنچه از او انتظار می رفت را نشان نداد و ضعیف کار کرد. می توانستیم با یک انتخاب درست نتیجه بهتری کسب کنیم. ما قهرمانان زیادی داریم که می توانستند در این وزن افتخار آفرین باشند.

کد خبر 736527

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha