دکتر فریبرز محمودی در گفتگو با خبرنگارمهر با اعلام این مطلب افزود: این آزمایشگاه موفق به طراحی و ساخت روباتهای خانگی با ماموریتهای خاص شد که برای اولین بار در مسابقات ربوکاپ در بخش روباتهای خانگی نیز شرکت کرد.
وی ادامه داد: در این مسابقه روبات تیم های شرکت کننده باید می توانستند در یک زمان معین کار مورد نظر را مانند شناسایی بسته، جابجایی اشیا و حاضر شدن در محل خاص را انجام دهند. ضمن آنکه باید قادر باشند گردش کنند و از محیط خارج شوند.
محمودیان اضافه کرد: در این بخش 18 تیم از کشورهای جهان شرکت داشتند که 10 تیم اول که دانشگاه آزاد قزوین نیز در میان آنها بود به مرحله نیمه نهایی راه یافتند ولی نتوانستیم به دور فینال راه پیدا کنیم.
به گفته مسئول لیگ روباتهای خانگی کمیته ملی ربوکاپ ایران تیم برتر در این دوره از مسابقات از کشور ژاپن بود.
مسئول آزمایشگاه لیگ روباتهای خانگی در خصوص اهداف آزمایشگاه روباتهای خانگی اظهار داشت: پژوهشگران این آزمایشگاه درصددند روباتهایی بسازند که بتواند در انجام کارهای خانگی چون خرید، شناسایی اشیا و محلهای آنها و جابجایی اشیا به انسان کمک کند.
محمودیان تاکید کرد: بر این اساس توانستیم روباتهای خانگی در قالب تست های آزمایشگاهی طراحی و تولید کنیم.
نظر شما