پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۳۱

استفاده از اینترنت به کمک تلویزیون

استفاده از اینترنت به کمک تلویزیون

شرکت های اینتل و یاهو در حال ایجاد راهی برای تسهیل استفاده کار بران از اینترنت در هنگام تماشای برنامه های تلویزیون هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابداع این روش به کاربران امکان می دهد که در حین تماشای برنامه های تلویزیون به اینترنت نیز دسترسی داشته و نیازهای خود را مرتفع سازند.

اینتل اعلام کرد که این خدمات جدید بر روی پردازشگرهای نسل جدید اینتل که مخصوص دستگاههایی با قابلیت اتصال به شبکه ساخته شده اند، قرار خواهند گرفت. این پردازشگر علاوه بر کیفیت نمایشی و گرافیکی و صوتی بالا امکان اتصال به اینترنت را نیز فراهم می سازد.  

خدمات اینترنتی به صورت زیرنویس باریکی از قسمت انتهای صفحه نمایش تلویزیون عبور خواهد کرد که شامل شاخه هایی مانند هواشناسی، خبر، ورزش، قیمتها، سایتهای اشتراک عکس و همچنین تبلیغات خواهد بود.

کارشناسان یاهو اعلام کردند که طراحی اولیه این سیستم به شکل قرارگیری یک جستجوگر در صفحه نمایشگر بوده است که به دلیل ایجاد اختلال در تماشای برنامه شکل آن به یک زیرنویس باریک که باعث بزرگ تر شدن صفحه نمایش نیز خواهد شد، تغییر کرد.

بر اساس گزارش بی بی سی، این سیستم به همراه پردازشگر مخصوص آن تا سال آینده به مرحله تولید انبوه خواهد رسید و علاوه بر شرکتهای ذکر شده، شرکت های سونی، توشیبا و سامسونگ نیز برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرده اند.  

کد خبر 736832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha