به گزارش خبرگزاری مهر، مقدمه این اثر میکوشد که با طرح سؤالهایی نظیرخداوند چه سرنوشتی برای ما تعیین کرده است؟ برای وصول به آن، کدام قوانین را بر زندگی ما حاکم ساخته است؟ چگونه انسان و جامعه انسانی میتواند چنان زندگی کند که مورد تایید الاهی قرار گیرد؟ و انسان در چه صورت و وضعیتی گرفتار عذاب و هلاک می شود؟ پاسخ آنها را در متن کتاب بدهد.
این کتاب مشتمل بر چهار فصل زیر است: فصل نخست با عنوان " بر ساحل امتحان" مباحثی چون اهمیت بحث امتحان، پیشینه امتحان الاهی، نظام کلی امتحان و ...را مورد بررسی قرار گرفته است.
جداسازی شاکران از ناسپاسان، تشخیص بهترینها در عملکرد دینی و نابودی تدریجی کافران از جمله موضوعات مطرح شده فصل دوم کتاب با عنوان "حکمت های امتحان" ارائه شده است و از دیگر عناوین مورد بحث در این بخش میتوان به ویژگی امتحان های الاهی و اقسام امتحان اشاره کرد.
فصل سوم اثر مذکور"ویژگی امتحانهای الاهی"نام دارد که "هماهنگی با ساختارشریعت"،"تناسب شانی" ،"تناسب اهمیت"،"تناسب با پاداش" و... از جمله مباحث این بخش است.
"اقسام امتحان"عنوان بخش چهارم کتاب "نگاهی قرآنی به آزمون الاهی"است و"امتحان الاحی"، "امام باقر(ع) و آزمایش عمومی"، و"امام علی (ع) آزمایش ویژه چند پهلو" از جمله مباحث مطرح شده این بخش هستند.
بنابراین گزارش، کتاب 115 صفحهای "نگاهی قرآنی به آزمون الهی" که چاپ اول آن سال 86 منتشر شده بود، برای دومین بار با شمارگان 2500 نسخه وبا قیمت 1400 تومان از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسیده است.
نظر شما