پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۱۴

رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور:

رقم جدیدی از برنج در گیلان تولید شد

رقم جدیدی از برنج در گیلان تولید شد

رشت - خبرگزاری مهر: عباس شهدی کومله گفت: برای نخستین بار در کشور با استفاده از فناوری انرژی هسته ای رقم جدیدی از برنج در استان گیلان تولید شده است.

رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: کارشناسان این موسسه با پرتودهی اشعه گاما به ژن ارقام محلی برنج هاشمی، دم سیاه و سالاری به این گونه جدید دست پیدا کردند.

وی بیان داشت: این گونه جدید در مقایسه با ارقام محلی در برابر خشکسالی از مقاومت بالایی برخورار بوده و با ذائقه ایرانی نیز متناسب است.

شهدی کومله، مقاوم بودن در برابر آفت کرم ساقه خوار برنج، میزان کودپذیری بالا، افزایش عملکرد و کاهش مصرف سموم شیمیایی را از مهمترین مزایای این محصول اعلام کرد.

این مسئول در موسسه تحقیقات برنج کشور بیان داشت: این برنج به دلیل داشتن ساقه های کوتاه و مقاوم میزان مصرف آب را نسبت به ارقام محلی کاهش داده و تا یک تن در هر هکتار میزان برداشت محصول را افزایش می دهد.

وی در ادامه با اعلام اینکه نخستین رقم برنج جدید در این هفته برداشت می شود، گفت: تا سال آینده سه رقم جدید دیگر از برنج هسته ای به وسیله این موسسه معرفی می شود.

کد خبر 737735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha