به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشگاه اراک در پاسخ به درخواست مدیریت دانشگاه اراک برای تسهیل در راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه گفت: برای راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد حداقل باید 4 استادیار معرفی شود و برای راه اندازی دوره های دکتری حضور دانشیار یا استاد تمام برای آن دوره ضروری است تا بتواند رساله دانشجوی دکتری را هدایت کند.
وی تاکید کرد: نمی توان برای دانشجوی دکتری استاد راهنمای ظاهری تعیین کرد بلکه باید فردی به عنوان استاد راهنما تعیین شود که بتواند دانشجوی دکتری را راهنمایی کند.
وزیرعلوم افزود: 20 سال پیش در کشور اصلا دوره دکتری وجود نداشت و بعد از انقلاب فرهنگی هنوز بحث بر سر این بود که آیا می تواند دوره کارشناسی ارشد در کشور راه اندازی شود یا خیر؟ اما امروز همه استادهای دانشگاه درگیر تحصیلات تکمیلی هستند و شرایط با اول انقلاب خیلی متفاوت است. از نظر رشد تحصیلات تکمیلی در این سالها پیشرفت خوبی صورت گرفته به طوری که اکنون پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد سالیانه به 40 هزار نفر و پذیرش دانشجوی دکتری نیز به 4 هزار نفررسیده است.
به گزارش مهر، وزیر علوم در این جلسه یک میلیارد ریال از محل اعتبارات در اختیار وزیر به دانشگاه اراک کمک کرد و قول مساعدی در مورد اختصاص دو سهمیه استخدام برای کارکنان دانشگاه اراک داد.
وزیر علوم با بیان اینکه بیش از 90 درصد مساجد دانشگاهها باید تا پایان سال به بهره برداری برسند، گفت: فقط 4 دانشگاه می ماند که عملیات عمرانی مسجدشان به پایان نخواهد رسید.
همچنین محمد مهدی زاهدی برای کمک به ساخت مسجد دانشگاه اراک به دکتر رازقی معاون طرح و توسعه وزارت علوم دستور بررسی داد.
زاهدی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه اراک در دور دوم سفر استانی هیئت دولت به استان مرکزی با یاد آوری محدودیت از نظر استخدام کارمند در کلیه دستگاههای دولتی گفت: در برنامه چهارم توسعه کل سهمیه ای که برای استخدام رسمی کارکنان وزارت علوم در نظر گرفته شده است 2 هزار و 500 نفر است، بنابراین سالیانه 500 ردیف استخدامی رسمی می توانیم به دانشگاهها و پژوهشگاهها و ... اختصاص دهیم که اگر تعداد این مراکز حدود 100 مرکز باشد به دانشگاهی مانند اراک حدود 5 ردیف استخدامی رسمی کارکنان تعلق می گیرد.
نظر شما