سرهنگ قاسم رشید نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه افزود: از ابتدای سال جاری 100 هکتار از مزارع کشت شاهدانه در شهرهای ارومیه، نقده، سردشت، شاهیندژ، میاندوآب، اشنویه شناسایی و با همکاری نیروی انتظامی تخریب شد.
وی ادامه داد: با تخریب مزارع کشت شاهدانه در استان حدود 5/5 تن از این نوع مواد مخدر از بین رفت.
رشید نژاد با بیان اینکه در این رابطه 20 نفر شناسایی و پنج نفر از این افراد دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند و 15 نفر نیز تحت تعقیب هستند، جرم کشت شاهدانه را برابر جرم کاشت خشخاش عنوان کرد.
وی در ادامه از عدم همکاری سایر نهادها در مقابله با کشت شاه دانه در استان انتقاد کرد و بیان داشت: شناسایی، تخریب، جلوگیری از کشت شاه دانه به تنهایی در حوزه وظایف نیروی انتظامی نیست و اگر همکاری سایر نهادهای ذیربط از جمله جهادکشاورزی در این زمینه گسترش نیابد ما به تنهایی موفق به مهار این مشکل در استان نخواهیم شد.
نظر شما