وی خاطرنشان کرد: اوج برخوردهای تند رایکو ترومن در جریان مسابقات و در واکنش به اشتباهات بازیکنان بود که این هم یک مسئله عادی است و برای بسیاری از مربیان اتفاق می افتد. در سایر موارد هیچ مشکل اخلاقی و حتی فرهنگی با وی نداشتیم.
ریئس فدراسیون بسکتبال اظهارداشت: اگر رایکو ترومن مشکل اخلاقی داشت نمی توانستیم وی را برای مدت 18 ماه تحمل کنیم. جایگاه مسائل اخلاقی برای فدراسیون بسکتبال بالاتر از مسائل فنی است و تحت هیچ شرایطی آن را نادیده نمی گیریم.
وی با تاکید براینکه با تقاضای ترومن مبنی بر 3 ماه مرخصی موافقت شده است، افزود: بعد از پایان این مدت تکلیف سرمربیگری تیم ملی بسکتبال و سپرده شدن دوباره این مسئولیت به رایکو مشخص می شود. ترومن به خاطر خستگی و بیماری خواستار مرخصی شده است تا دراین مدت در مورد حضور دوباره در بسکتبال ایران فکر کند. ضمن اینکه فرصت مناسبی خواهد بود تا ما هم جوانب کار را در مورد از سرگیری همکاری با وی بسنجیم. به هر حال پس از دو سال شرایط دو طرف برای کار تا حدی فرق کرده و نیاز به بررسی دارد.
مشحون در مورد بررسی گزینه های جدید برای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال تصریح کرد: قرارداد سرمربی صربستانی تیم ملی تازه به پایان رسیده است و تکلیف ادامه همکاری با وی هم هنوز مشخص نشده است. به همین دلیل ما هم به هیچ گزینه جدیدی فکر نکرده ایم ضمن اینکه همچنان گزینه اول ما برای تیم ملی رایکو ترومن است.
"با این حساب تکلیف ملی پوشان بسکتبال و وضعیت کلی این تیم طی سه ماه آینده چگونه خواهد بود؟"
رئیس فدراسیون بسکتبال درپاسخ به این سوال خبرنگارمهر گفت: بازیکنان تیم ملی بسکتبال به زودی درگیری مسابقات باشگاهی در قالب رقابت های لیگ برتر می شوند. ضمن اینکه به غیر از مسابقات استانکوویچ کویت که قرار است تیم ملی "ب" را اعزام کنیم رقابت های ملی دیگری نداریم. بنابراین نبود سرمربی برای تیم ملی مشکلی به وجود نمی آورد.
نظر شما