محمود شالویی در حاشیه برگزاری پانزدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی کشورهای اسلامی در گرگان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نقاشی قهوه خانه ای، تذهیب و تشعیر از جمله این رشته های هنری اصیل و سنتی است که به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی اظهار داشت: باید برای حفظ هنرهای تجسمی قدیمی و با هویت که ریشه در فرهنگ غنی کشور دارد برنامه ریزی جامع صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: از اینرو احیای رشته های سنتی از مهمترین برنامه این مرکز در سال جاری است و درصدد شناسایی رشته های در حال فراموشی هستیم.
به گفته شالویی، اگر برای احیای این رشته های اصیل و قدیمی برنامه ریزی شود، بدون شک تا چند سال دیگر اثری از آنها نخواهد بود.
مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی کشور ادامه داد: تمرکز زدایی از دیگر برنامه های اصلی این مرکز بوده و درصددیم تا امور مربوط از تهران به سایر استانهای کشور منتقل شود.
وی اضافه کرد: توجه به هنرمندان جوان و پیشکسوت و حمایت جدی از آنها برای توسعه هنرهای تجسمی به حمایت بیشر متولیان امر نیاز دارد.
وی بیمه هنرمندان را از جمله اقدامات در راستای حمایت از فعالان رشته های مختلف هنری برشمرد و بیان داشت: روزانه شماری از این هنرمندان در حال ساماندهی و بیمه شدن هستند.
200 هنرمند داخلی و خارجی در پانزدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی جوانان اسلامی در گرگان شرکت دارند.
نظر شما