به گزارش خبرنگار مهر در کرج مهدی فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: با توجه به کلانشهر بودن کرج و بالا بودن جمعیت آن نسبت به سایر شهرستانهای استان تهران طی دو سال گذشته بیشترین بودجه به کرج اختصاص یافته است.
وی افزود: طی دو سال گذشته تاکنون بخشهای مختلف درمانی در بیمارستانهای این شهرستان افتتاح شده است و برای رفع کمبودها قرار است در سفر دوم ریاست جمهوری به این شهرستان بودجه لازم برای احداث بیمارستان 100 تختخوابی در فردیس و اورژانسهای پیش بیمارستانی و بیمارستانی تامین شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون بر روی مساله تجهیز و ساخت بخشهای مختلف تاکید شده است و از هم اکنون به بعد بر روی کیفیت بخشی به امور توجه می شود.
فتحی عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به استاندارد وجود یک تخت برای هر هزار نفر، کمبود تخت بیمارستانی در کرج به 500 تخت می رسد که البته در صورت استفاده بهینه از تختها یا پایین آوردن تخت روز (اقامت متوسط بیمار) همچنین با ساخت و تکمیل بیمارستانهای کوی فرهنگ و منطقه ملارد و فردیس این کمبود نیز رفع شود.
نظر شما