۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۶:۰۱

شهرکهای صنعتی عامل توسعه متوازن هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: وجود شهرکهای صنعتی فرصت مغتنمی برای توسعه متوازن است که بر مزیتهای منطقه منطبق است و از یک مدل ارزشمند و هدفمند تبعیت می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، محمد جواد محمدی زاده ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی بزرگترین شهرک صنعتی خراسان رضوی در نیشابور افزود: شهرکها با وجود زیر ساختها می توانند ضریب رفاه برای سرمایه گذاران و جلوگیری از اتلاف صنایع را به دنبال داشته باشند.

وی با بیان اینکه با تحقق اصل 44 قانون اساسی فضا برای سرمایه گذاری کار آفرینان فراهم شده است، اظهارداشت: دولت عزم خود را جزم کرده تا بستر را برای افزایش اشتغال فراهم کند.

محمدی زاده تصریح کرد: صنایع مستقر شده نباید هیچگونه آثار زیانبار زیست محیطی داشته باشد.

وی افزود: ما باید مطابق با دستاوردهای روز محصولات خود را با کیفیت و قیمت مناسب به بازار عرضه کنیم.

معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار نیشابور نیز گفت: دو رویکرد دکتر احمدی نژاد در حال نهادینه شدن است که یکی از آن مردمی بودن است که در حال فراگیر شدن است.

سید جلال هاشمی افزود: سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت دولت نشانگر مردمی بودن دولت و رئیس جمهور است.

وی اظهارداشت: بحث عدالت گستر رویکرد دوم دولت است تا ثروت مملکت بین اقشار مختلف جامعه به ویژه قشر آسیب پذیر توزیع شود.

وی ادامه داد: رویکرد اصول گرایی از مباحث کلان کشور است که شاهد گسترش مبانی آن در سطح جامعه هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی نیز گفت: شهرک صنعتی عطار نیشابور به عنوان بزرگ ترین شهرک صنعتی استان مصوب  25فروردین 86 هیئت وزیران است که در کیلومتر 15 جاده نیشابور - سبزوار به مساحت کل 1500 هکتار که مساحت زمین صنعتی آن 840 هکتار است، ایجاد می شود.

علی سلیمانی افزود: تعداد واحدهای قابل استقرار هزار و 680 واحد و پیش بینی تعداد اشتغال مستقیم 42 هزار نفر است.

وی اعتبارات مورد نیاز شهرک سازی را یک هزار میلیارد ریال و میزان سرمایه گذاری صنعتی را حداقل هشت هزار و 400میلیون ریال عنوان کرد.

سلیمانی یاد آور شد : در شهرک عطار امکان استقرار کلیه صنایع با اولویت صنایع فلزی فراهم است.

وی با اشاره به اینکه مساحت زمینهای شهرک صنعتی استان از سه هزار و 100 هکتار قبل از دولت نهم به شش هزار و 300هکتار افزایش یافته است، افزود: تعداد شهرک ها و نواحی صنعتی استان از 24 واحد قبل از دولت نهم به 34 شهرک افزایش یافته است.

این مسئول یادآور شد: اعتبارات سه ساله اخیر به شهرکهای صنعتی کشور معادل هزار در صد و اعتبارات اختصاص یافته به شرکت شهرکهای صنعتی کشور از ابتدای تاسیس تا قبل از دولت نهم است.

وی با تاکید بر اینکه نیشابور به لحاظ تعداد واحدهای تولیدی بهره برداری و میزان سرمایه گذاری از هشت استان کشور جلوتر است، از آمادگی شهرک صنعتی عطار برای پذیرش سرمایه گذاری خبر داد.

کد خبر 738296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha