پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۳۴

دومین شهرک شیشه کشور در آذربایجان غربی ایجاد می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس گروه کارخانجات مقصود گفت: با حمایت استاندار آذربایجان غربی خوشه (شهرک) شیشه در این استان احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، رضا ایمانی ظهر امروز در نشست خبری افزود: کشورهای پیشرفته و صنعتی دنیا در حال حاضر از صنایع پراکنده پرهیز می کنند و به دنبال ایجاد خوشه های صنعتی هستند که بتوانند با صنایع دیگر رقابت کنند.

وی ادامه داد: گروه کارخانجات مقصود نیز در اندازه بسیار بزرگ این تجربه را در خراسان رضوی شروع کرده و از 24 واحد مورد نظر 9 واحد را در مدت سه سال گذشته به بهره برداری رساند.

ایمانی خاطرنشان کرد: در بازدید استاندار آذربایجان غربی از مجموعه فعالیتهای کارخانجات مقصود، عزم را بر این گذاشتند که عظیم ترین خوشه صنعتی مصنوعات شیشه و صنایع وابسته منطقه را در آذربایجان غربی ایجاد کنند.

رئیس گروه کارخانجات مقصود گفت: ایجاد خوشه صنعتی مصنوعات شیشه و صنایع وابسته به آن شامل 24 واحد صنعتی با سرمایه گذاری حدود 16هزار میلیارد ریال است که پیش بینی می شود برای 15 هزار و 700 نفر به صورت مستقیم و حدود 190 هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کنند.

وی افزود: در صورت ایجاد و آماده سازی زیرساخت ها و منابع اقتصادی این طرح ها در مدت سه سال ایجاد می شود.

ایمانی عمده مصرف تولیدات این شهرک را علاوه بر مصرف داخلی در کشورهای عراق، افغانستان، کشورهای آسیای میانه، ترکیه و برخی از کشورهای اروپایی عنوان کرد و بیان داشت: ارزش افزوده سرانه ملی این طرح قابل توجه بوده و دوره بازگشت سرمایه گذاریی پس از بهره برداری تجاری سه سال در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: امیدواریم که تجربیات گروه کارخانجات مقصود که ناشی از سه دهه کار و تلاش در صنایع های تک کشور است به عنوان خلاقیت و کارآفرینی در آذربایجان غربی نتیجه مثبت و ماندگار داشته باشد.

این مسئول یادآورشد: در صورت تامین زمین مورد نیاز و تایید طرح در آمایش صنایع استان و تخصیص ارز لازم احداث شهرک از چهار ماه آینده آغاز می شود.

رئیس گروه کارخانجات مقصود افزود: در حال حاضر سرمایه گذاران کشورهای ایتالیا، مالزی و انگلستان آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در این طرح اعلام کردند.

وی همچنین با اشاره به استقبال سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از سرمایه گذاران در شهرک مصنوعات شیشه و صنایع وابسته به آن در آذربایجان غربی گفت: این سازمان 10 پروژه از 24 پروژه این شهرک به ارزش 35 درصد یعنی شش هزار و 100 میلیارد ریال برای سرمایه گذاری انعقاد قرارداد کرده است.

رئیس گروه کارخانجات مقصود، معادن بسیار غنی و کار برای ایجاد خوشه صنعتی، دسترسی آسان به بازارهای مصرف، وجود نیروهای خلاق، جوان و تحصیل کرده و نبود این گونه صنایع در منطقه را از جمله عوامل مهم و مزیتهای سرمایه گذاری در آذربایجان غربی عنوان کرد.

کد خبر 738941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha