پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ شهریور ۱۳۸۷، ۲۱:۴۶

درباره شناسایی استقلال اوستیا؛

ساکاشویلی روسیه را به استفاده از زور برای تغییر مرزهای اروپا متهم کرد

ساکاشویلی روسیه را به استفاده از زور برای تغییر مرزهای اروپا متهم کرد

رئیس جمهوری گرجستان سه شنبه شب تاکید کرد که روسیه با برسمیت شناختن غیر قانونی استقلال آبخازیا و اوستیای جنوبی، قصد دارد مرزهای اروپا را به زور تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، میخائیل ساکاشویلی لحظاتی پیش در یک نطق تلویزیونی زنده اظهار داشت: تصمیم امروز دیمیتری مدودف رئیس جمهوری روسیه کاملا غیرقانونی است و هیچ نتیجه قانونی برای گرجستان و دیگران در بر نخواهد داشت.

رئیس جمهوری گرجستان افزود: روسیه یک اشتباه راهبردی بسیار بزرگ مرتکب شد و صدمه سختی به موضع خود در روابط بین المللی وارد آورد.

وی در ادامه از رهبران غربی خواست روند پیوستن گرجستان به سازمان پیمان آتلانیک شمالی (ناتو) و اتحادیه اروپا را تسریع بخشند.

ساکاشویلی خاطرنشان کرد: گرجستان به صورت مسالمت آمیز برای برقراری تمامیت ارضی خود با شر مبارزه خواهد کرد و آن را شکست خواهد داد.

دیمیتری مدودف امروز استقلال آبخازیا و اوستیا را برسمیت شناخت.

کد خبر 739277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha