پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۰۸

دولت سوئیس با طرح جلوگیری از ساخت مناره مساجد مخالفت کرد

دولت سوئیس با طرح جلوگیری از ساخت مناره مساجد مخالفت کرد

دولت سوئیس روز چهارشنبه 27 آگوست (6 شهریور) اعلام کرد با طرح ستادهای جناح راستی حزب مردم سوئیس که خواستار ممنوعیت ساخت مناره در این کشور اروپای مرکزی بوده، مخالف است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت سوئیس با غیرقانونی خواندن و تبعیض آمیز توصیف کردن رفراندوم علیه ساخت مناره طی بیانیه ای اعلام کرد: این ابتکار عمل علیه ساخت مناره مساجد، حقوق بشر و ارزشهای ذاتی قانون اساسی فدرال سوئیس را نقض می کند.

حزب راستگرای مردم سوئیس که مجری این ستاد است تاکنون 113540 امضا جمع کرده تا مردم سراسر کشور را به رأی دادن درباره ممنوعیت ساخت مناره وادار کند.

براساس قوانین سوئیس، یک حوزه انتخابی می تواند در صورت جمع کردن 100 امضا در طول 19 ماه از افراد شایسته رأی دادن، دیدگاه خاص خود را به رأی بگذارد.

طرح مخالفت با ساخت مناره باید پیش از آنکه به رأی گیری عمومی گذاشته شود توسط پارلمان بررسی شود، فرآیندی که می تواند چندین سال به طول انجامد.

دولت پیشنهاد کرده پارلمان تا زمانی که این طرح قانون حقوق بشر سازمان ملل متحد و اروپا را نقض می کند با این طرح مخالفت کند.

دولت سوئیس همچنین نسبت به تبعات منفی تصویب این ممنوعیت هشدار داد و گفت: این طرح ابزار مناسبی برای جلوگیری و مبارزه با خشونت گروه های افراط گرا نیست.

حزب مردم سوئیس که براساس ادعای خود برای حمایت از ارزشهای مسیحی تلاش می کند مدعی شده مناره ها نمادی از قدرت بوده و ممکن است قانون و نظم سوئیس را تهدید کنند.

درحال حاضر دو مسجد با مناره در این کشور اروپای مرکزی وجود دارد که در ژنو و زوریخ مستقر هستند، اما طنین اذان مسلمانان از این مناره ها به گوش نمی رسد.

اعضای کابینه سوئیس همچنین اعتقاد دارند که این ممنوعیت می تواند به جایگاه سوئیس در سراسر جهان لطمه وارد کند و منافع اقتصادی سوئیس را دچار آسیب کند.

حدود 350 هزار مسلمان در میان جمعیت 4/7 میلیون سوئیس زندگی می کنند که این میزان اسلام را به دومین دین کشور پس از مسیحیت تبدیل کرده است.

کد خبر 740049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha