وی ادامه داد: حضور رسمی ووشو در المپیک باعث می شود تا ورزش ایران بتواند روی مدالهای این رشته در این رویداد بزرگ ورزشی جهان حساب ویژه باز کند. در همین مسابقات نیز تیم 5 نفره ما توانست چهار مدال به دست آورد و این نشان می دهد که ووشو ایران حتی در کارزار المپیک هم می تواند موفق باشد.
اوجاقی در مورد سطح فنی مسابقات ووشو در پکن گفت: بهترین های جهان به این مسابقات آمده بودند و نام المپیک هم باعث شده بود تا همگی با آمادگی آرمانی به میدان بیایند.
سرگروه تیم ملی در خصوص مبارزات خود گفت: من قبل از ترک تهران آسیب دیده بودم و حتی پزشکان نیز اجازه تمرین را به من نمی دانند اما نمی خواستم این فرصت بزرگ را از دست بدهم و با کمی استراحت و کمی بهبودی اجازه مبارزه را گرفتم و تا فینال با همان شرایط پیش رفتم اما آسیب دیدگی ام در مبارزه با حریف برزیلی تشدید شد تا نتوانم در فینال مبارزه کنم.
مدیرفنی تیم ملی ووشو با اشاره به برنامه های آینده خود گفت: دو هفته دیگر جام ستارگان جهان را در چین پیش رو داریم که از روز شنبه تمرین را برای حضور در این مسابقات آغاز می کنم، البته باید تحت نظر پزشک کار مداوا را پیگیری کرده و خود را برای مسابقات پیش رو آماده کنم.
اوجاقی در پایان پیرامون پرچمداری کاروان ورزشی ایران در مراسم اختتامیه المپیک گفت: افتخار بزرگی نصیبم شد که توانستم به نمایندگی از ورزشکاران ایران در این مراسم پرچم مقدس کشورم را به کمیته برگزاری تحویل نمایم. حضور در کنار بزرگان ورزش جهان در این مراسم افتخاری فراموش نشدنی بود.
نظر شما