مدیرعامل بانک صادرات استان گیلان به مناسبت دهم شهریور سالروز تصویب قانون بانکداری اسلامی بدون ربا در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: این قانون به عنوان قانون بسیار مهم و مترقی، برای اصلاح ساختار سیستم بانکی و حذف ربا است.
وی همچنین گفت: مجلس شورای اسلامی وقت با تصویب قانون بانکداری اسلامی بدون ربا در سال ۱۳۶۲و تائید نهایی آن توسط شورای نگهبان گام بسیاری مهم برای اصلاح سیستم بانکی کشور در سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب برداشت.
هادیان بیان داشت: با توجه به اهمیت حذف ربا از دیدگاه تعالیم گوهربار اسلامی اجرای قانون بانکداری اسلامی بدون ربا در سیستم بانکی همواره ضروری به نظر می رسید.
این مقام مسئول در بانک صادرات گیلان افزود: اگر با اصلاح ساختار نظام بانکی امکان استفاده از ظرفیتهای کامل این قانون فراهم شود، گامهای مثبتی برای توسعه هر چه بیشتر سیستم بانکی کشور برداشته می شود.
هادیان در ادامه به پرداخت تسهیلات طرحهای زودبازده در استان اشاره کرد و افزود: تاکنون یک هزار و 289میلیارد و 539 میلیون ریال تسهیلات توسط شعب بانک صادرات استان گیلان به طرحهای کوچک اقتصادی زود بازده پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک صادرات گیلان ادامه داد: همچنین یک میلیون و 937هزار و 66 طرح تصویب و یک میلیون و 385 هزار و 515 طرح نیز در شعب این بانک در استان انعقاد قرارداده شده است.
نظر شما