به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد کریمی، ظهر یکشنبه در جلسه ستاد نهضت نمازخانه سازی مدارس در استانداری اظهار داشت: از سه هزار و 300 مدرسه مازندران تعداد 112 مدرسه دارای نمازخانه هستند.
وی خاطرنشان کرد: باید برای اشاعه فرهنگ نماز و ساخت نمازخانه مشارکت خیرین مشهود باشد.
استاندار مازندران اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح را یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در این طرح متعهد به ساخت 50 نمازخانه با قابلیت استفاده چند منظوره شده است.
کریمی زمان آغاز این طرح را اول مهرماه سال جاری اعلام و تصریح کرد: فرمانداران برای ساخت این نمازخانه ها همکاری لازم را با ستادهای تشکیل شده جهت ساخت این امکان خواهند داشت.
رئیس شورای آموزش و پرورش مازندران گفت: مکان یابی ساخت این نمازخانه ها صورت گرفته و تا دهه فجر امسال نیز این 50 نمازخانه آماده بهره برداری خواهد بود.
نظر شما