پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۱۲

ضرورت حضور سیاسی مسلمانان آمریکا در جامعه مورد تأکید قرار گرفت

ضرورت حضور سیاسی مسلمانان آمریکا در جامعه مورد تأکید قرار گرفت

سیاستمداران مسلمان آمریکا از جامعه اسلامی این کشور خواستند از نظر سیاسی فعال شده تا بتوانند نقشهای بزرگتری از نظر سیاسی در این کشور برعهده گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، کیث الیسون نخستین سناتور مسلمان در کنگره آمریکا طی سخنرانی خود در همایش سالانه انجمن اسلامی شمال آمریکا گفت: اعتقاد دارم اگر انرژی استعداد و خلاقیت مسلمانان به هدر رود هیچ اقدامی نمی توانیم انجام دهیم.

الیسون تصدیق کرد با نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اهمیت سیاسی مسلمانان آمریکایی به نحو قابل توجهی رشد می کند.

حدود 6 تا 7 میلیون مسلمان در آمریکا زندگی می کنند که بیش از 2 میلیون آنها به عنوان رأی دهنده درنظر گرفته می شوند.

آندری کارسون که ماه مارس گذشته به عنوان دومین سناتور کنگره آمریکا انتخاب شده بود نیز در این جلسه سخنرانی کرد.

سیاستمداران مسلمان در این جلسه راهکارهایی را برای سامان دادن به جامعه اسلامی در تمام ابعاد فرآیند سیاسی ارائه کرده و از این جامعه خواستند در گفتگو با مسئولان سهیم شده و عضوی از نظام سیاسی شده، اقدامات سیاسی انجام داده و از نامزدهای انتخاباتی خود حمایت کنند.

الیسون عدم وحدت مسلمانان را یکی از چالشهای بزرگ جامعه مسلمان آمریکا دانست و از آنها خواست به مساجد بازگشته از تمام مسلمانان برای وحدت و شناسایی یکدیگر دعوت کنند.

اینگیرید ماتسون رئیس انجمن اسلامی شمال آمریکا نیز طی سخنرانی خود وحدت و غلبه بر تفاوتها را خواستار شد و به عنوان مثال به جنبش ضد آپارتاید آفریقای جنوبی اشاره کرد که موفقیت آن در سایه کنار گذاشتن تفاوتهای فرقه ای و الهیاتی برای رسیدن به خیر مشترک حاصل شد.

ماتسون به عنوان نخستین زن و تازه مسلمانی که ریاست انجمن اسلامی آمریکای شمالی را برعهده داشته اعتفاد دارد رسیدن به شرایط مطلوبی از وحدت می تواند حقوق مسلمانان در جامعه را نیز احیا کند.

چهل و پنجمین همایش سالانه انجمن اسلامی شمال آمریکا از روز جمعه 8 شهریور آغاز شده و امروز دوشنبه 11 شهریور ماه خاتمه خواهد یافت.

کد خبر 742069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha