رئیس سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: این میزان در سال 84 معادل 86 میلیارد تومان در سال 85 دو هزار و 700 میلیارد تومان، سال86 به میزان 23هزار و 200میلیارد تومان و در پنج ماهه امسال 10هزار و 600 میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: از سال 84 تاکنون نیز 333شرکت واگذار شده است که بیشترین میزان واگذارى در سال86 با 167شرکت بوده است و در پنج ماهه امسال نیز 51 شرکت واگذار شده است.
نوری، میزان واگذارى سهام عدالت را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: تاکنون واگذارى سه مرحله از این سهام پایان یافته و در مجموع 22میلیون و500 هزار نفر و به ازاى هر نفر یک میلیون تومان سهم دریافت کردهاند و 50 شرکت تاکنون به این سه مرحله تعلق گرفتند.
این مقام مسئول ادامه داد: سهم گیلان از این تعداد 180هزار نفر بوده است که تاکنون 10 هزارنفر مشمول شده اند.
نظر شما