به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جورزالم پست ، "یورام توربوویتز" مسئول تیم مذاکره کننده با مقامات سوری از سمت خود به عنوان رئیس کارکنان دفتر "ایهود اولمرت" استعفا داده و همین امر موجب به تعویق افتان دور جدید مذاکرات سوریه و اسرائیل با میانجیگری ترکیه شد.
بر اساس این گزارش، دور جدید مذاکرات رژیم صهیونیستی و سوریه با میانجیگری ترکیه برای روز پنجشنبه هفته جاری ( 14 شهریور ) برنامه ریزی شده بود که با توجه به استعفای توربوویتز، این مذاکرات به تعویق افتاد.
به نوشته جورزالم پست، مسئول مذاکرات بعدی تل آویو با دمشق نیز یورام توربوویتز خواهد بود اما حضور او در مذاکرات باید با تائید "مناهیم مازوز" دادستان کل رژیم صهیونیستی انجام شود.
به نوشته این روزنامه مذاکرات دمشق- تل آویو در حالی به تعویق می افتد که سفر اخیر "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه به مسکو و انتشار خبرهای مبنی بر فروش سلاحهای روسی به دمشق موجبات نگرانی مقامات صهیونیستی را فراهم کرده است.
نظر شما