محمد علی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در تربت حیدریه افزود: در حال حاضر تصمیم گیریهای حوزه بهداشت و درمان در شهرستانهای تربت حیدریه و مه ولات زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود که منجر به زمانبر شدن اجرای پروژه های بهداشتی و درمانی شده است.
وی تصریح کرد: در شهرستان تربت حیدریه با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر تنها یک بیمارستان فرسوده وجود دارد که حدود 60 سال پیش ساخته و تجهیز شده است.
رضایی با اشاره به روند کند تخصیص اعتبارات خاطر نشان کرد: در سفرهای استانی هیئت دولت به خراسان رضوی احداث یک بیمارستان 200 تخت خوابی در تربت حیدریه به تصویب رسیده است که زمینی به وسعت هفت هکتار توسط خیرین در بهترین نقطه شهر برای ساخت آن اهدا شده است ولی هنوز اعتبارات آن ابلاغ نشده است.
وی در ادامه افزود: اگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مستقل می بود در تصمیم گیریها سریعترعمل می شد.
رضایی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه بیمه های روستایی تاکید کرد: به دلیل کمبود فراوان خانه های بهداشت و درمان در مناطق دوردست و مشکلات مربوط به استفاده از بیمه های روستایی برای روستائیان و کاهش هزینه های رفت و آمد باید اقدامی جدی صورت گیرد و راه ساده تری در این خصوص پیش بینی شود.
نظر شما