آرش سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: دانشمندان و متخصصانی از کشورهای امریکا، انگلیس، آلمان، ترکیه، پاکستان، مالزی، نیجریه، جمهوری آذربایجان، ژاپن و غنا با ارسال مقاله به دبیرخانه این کنفرانس به طور رسمی آمادگی خود را جهت حضور در نخستین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی تبریز اعلام کرده اند.
وی اضافه کرد: تا کنون یکهزار و 270 مقاله از ایران و سایر کشورها به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که از این تعداد 200 مقاله پذیرفته شده است .
به گفته او ، از میان مقالات پذیرفته شده 100 مقاله طی سه روز برگزاری کنفرانس توسط ارسال کنندگان به صورت شفاهی و 150 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
سهرابی اظهار کرد: 36 کارگاه فوق تخصصی نیز در جنب کنفرانس توسط اساتید برجسته عرصه مقاوم سازی برگزار می شود.
نایب دبیر کنفرانس بین المللی مقاوم سازی تبریز گفت: مقاوم سازی سازه های فلزی و بتونی، تکنولوژی های نوین مقاوم سازی ، مقاوم سازی و مرمت سازه های بنایی و مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بیشترین موضوعات مقالات ارسالی به دبیرخانه کنفرانس بوده است.
نخستین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای تبریز و اولین جشنواره بین المللی کاریکاتور مقاوم سازی از 28 مهر لغایت اول آبان ماه در تبریز برگزار می شود.
نظر شما