معاون حج و زیارت استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: امسال سه کاروان از شهرستان شاهرود، یک کاروان از شهرستان دامغان و دو کاروان از شهرستان سمنان به حج تمتع اعزام خواهند شد که احتمال اضافه شدن یک کاروان دیگر نیز وجود دارد.
جمال طیبی با بیان اینکه سال گذشته یک هزار و 260 نفر از استان سمنان به حج تمتع اعزام شدند، افزود: متولدان قبل از سال 1305 که فیش های قبل از تاریخ 29 اسفند 84 را در دست دارند، امسال خارج از نوبت به حج تمتع اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه اعزام 52 کاروان به ظرفیت شش هزار و 899 نفر به عمره مفرده از برنامه های امسال حج و زیارت استان سمنان است، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون همه 52 کاروان عمره مفرده به این سفر معنوی اعزام شدند.
وی خاطر نشان کرد: اعزام عمره گذاران امسال نسبت به پارسال 10 درصد رشد داشته است.
طیبی تصریح کرد: برای آشنایی زائران با اجرای مناسک عمره مفرده، امسال چند همایش عمومی در شهرهای مختلف استان برگزار شده است.
نظر شما