به گزارش خبرگزاری مهر، این گروه که توسط "یاپ دی هوپ شفر" دبیر کل ناتو رهبری می شوند نمایندگانی از 26 کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در آن حضور خواهند داشت.
این گروه در تاریخ 15 سپتامبر ( 25 شهریور ) به گرجستان می رود و در اقامات دو روزه خود در این کشور آخرین تحولات قفقاز را بررسی می کند.
این سفر در حالی برنامه ریزی شده که با توجه به تهدیدهای روسیه مبنی بر مقابله با ناوگان ناتو در دریای سیاه تقابل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی با مسکو وارد مرحله جدیدی شده است.
رویارویی ناتو وروسیه فقط مربوط به گرجستان نیست بلکه مسکو به شدت از طرح گسترش به شرق سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناراضی است و بارها درباره این اقدام به ناتو هشدار داده است.
از سوی دیگر اغلب اعضای ناتو که شامل کشورهای اروپایی هستند از لحاظ انرژی به شدت وابسته به روسیه هستند و با توجه به اینکه فصل سرما در راه است غرب از هم اکنون در اندیشه سرمای زمستان و میزان انرژی لازم برای تامین نیاز شهروندان خود در این بخش است.
علاوه بر این مسئله، تقابل روسیه و گرجستان در بحران اوستیای جنوبی تا حد زیادی موجب نگرانی کشورهایی همانند اوکراین و لهستان که روابط نزدیکی با غرب و ناتو دارند شده بطوریکه این کشورها در اندیشه افزایش توان نظامی خود برآمده اند.
نظر شما