پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۵:۲۷

بدهی باشگاه پیام خراسان مربوط به زمان مدیریت قبلی باشگاه است

مشهد- خبرگزاری مهر: ‌مدیرعامل باشگاه فوتبال پیام خراسان با اشاره به بدهکاری یک میلیارد و ‪ ۴۴‬میلیون ریالی باشگاه گفت: بدهی‌های این باشگاه مربوط به دوران مدیر عامل قبلی باشگاه است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی صلاحی ظهر امروز در واکنش به حکم کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر تعلیق این باشگاه در جمع خبرنگاران با اشاره به بدهکاری یک میلیارد و ‪ ۴۴‬میلیون ریالی باشگاه افزود: بدهی باشگاه مربوط به دوران مدیر عامل قبلی باشگاه می باشد و اخیرا مبلغی پول به منظور پرداخت بدهی بازیکنان و کادر فنی تهیه کرده بودیم.

وی با بیان اینکه به چمنیان و تیمش اعلام شده بود که بدهی آنها به اقساط پرداخت می شود، گفت: شنبه هفته آینده جلسه هیئت مدیره برای حل این مشکل تشکیل می شود.

عباس چمنیان سرمربی سابق تیم پیام نیز با اشاره به طلب ‪ ۵۴۰‬میلیون ریالی از باشگاه گفت: این طلب کل قرارداد ما با باشگاه پیام است که در زمان مدیر عاملی هادی محمدزاده منعقد شده اما طبق قانون، طرف حساب ما باشگاه و نه شخص است.

چمنیان با بیان اینکه قرار بود باشگاه طلب ما را قبل از مرحله رفت پلی‌آف پرداخت کند گفت: طبق مقررات کمیته انظباطی، تنبیه‌های باشگاه تا مرحله نزول به دسته یک ادامه دارد.

کادر فنی مربی اسبق پیام دکتر مجید طوسی، شاپور رجب‌زادگان مجید مرتضایی، عبدالله شورابی و محسن فتح‌آبادی و آرمین رهبر مربی تیم پیام در زمان سرمربیگری علی حنطه از طلبکاران از باشگاه هستند.

کد خبر 744080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha