به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان دلفان، داود رزم شب گذشته در جلسه شورای آموزش و پرورش این بخش، اظهار داشت : برای سال تحصیلی جدید هشت واحد آموزشی در قالب 21 کلاس درس به مجموع فضای آموزشی این بخش افزوده شده است .
وی تصریح کرد : برای ساخت و تجهیز این واحدهای آموزشی اعتباری بالغ بر شش میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه شده است .
مدیرآموزش و پرورش بخش کاکاوند شهرستان دلفان با اشاره به روند کپر زدایی در این بخش ، یادآور شد : در حال حاضر به منظور کپرزدایی درمدارس این بخش 24 واحد آموزشی درحال ساخت است .
رزم یادآور شد : برای ساخت و تجهیز این واحدهای آموزشی 22 میلیارد و 450 میلیون ریال اعتبار هزینه خواهد شد .
وی خاطر نشان کرد : با بهره برداری از این واحدهای آموزشی یک هزارو 250 دانش آموزاین مناطق از فضای آموزشی مناسب برخوردار خواهند شد .
مدیرآموزش و پرورش بخش کاکاوند شهرستان دلفان بیان داشت : در حال حاضر در این بخش بیش از 3 هزار و 700 دانش آموز در 230 واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند .
در ادامه این جلسه بخشدار بخش کاکاوند نیز در سخنانی اظهار داشت : این بخش از محروم ترین بخشهای لرستان است که تاکنون از لحاظ امکانات و توسعه محروم مانده است .
مهدی شجاعی با اشاره به اینکه اغلب دانش آموزان این بخش در مدارس غیر استاندارد تحصیل می کنند، ابراز امیدواری کرد : با مساعدت مسئولان درآینده نزدیک شاهد برچیده شدن کلیه مدارس غیر استاندارد در این بخش باشیم .
نظر شما