پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۲۷

خشم مقامات آمریکا از انتشار کتابی در نقد سیاستهای استراتژیک کاخ سفید

خشم مقامات آمریکا از انتشار کتابی در نقد سیاستهای استراتژیک کاخ سفید

انتشار یک کتاب جدید درباره سیاستهای استراتژیک کاخ سفید در خاورمیانه خشم مقامات رسمی این کشور را برانگیخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن پست، نام کتاب یادشده "در میانه جنگ : تاریخ سری کاخ سفید ، 2006-2008" بوده و "باب وودوارد" یکی از سردبیران همین روزنامه بر اساس نقدهای سیاسی، نطق ها، مصاحبه ها و اخبار عمومی جنگ عراق آن را نوشته است.

به نوشته این روزنامه پس از اینکه ناشر کتاب نسخه های آن را به رسم معمول پیش از انتشار برای درج نقد و معرفی در اختیار رسانه ها قرار داد روزنامه "ریپورتر" با نوشتن یک مرور مفصل موارد مندرج در کتاب را مشکوک و حداقل ناقص توصیف کرده و در صفحه دیگری یادداشتی را از "دانا پرینو" معاون مطبوعاتی کاخ سفید آورد که در عباراتی کوتاه نویسنده کتاب را به جعل واقعیت و برداشت متناقض از حقایق جنگ متهم می کرد.

وودوارد در کتاب خود با گواه گرفتن چند مصاحبه از جورج دبلیو بوش چنین ادعا کرده بود که رئیس جمهوری آمریکا با وجود ناامیدی از پیشرفت حضور نظامی در عراق همچنان به ادامه جنگ اصرار ورزیده و کاخ سفید در فاصله سالهای 2006 تا اوایل 2008 تاثیر موثری بر امنیت عراق نداشته است. او جز این با استناد به موارد بسیاری روی ضعف های بی شمار نقشه جنگ عراق انگشت گذاشته و در فصل دیگری با ارایه گزارشی از سازمان مخفی اطلاعات ارتش که پیش از اجرای نقشه قتل ابومصعب الزرقاوی این اقدام را برانگیزاننده درگیری قومی دانسته و به مقامات کاخ سفید هشدار داده و آنها را به این متهم کرده که در جنگ عراق با اتخاذ تصمیمات نادرست به تنش های منطقه دامن زده و جان سربازان آمریکایی را به خطر انداخته اند.

بنا به یادداشت دانا پرینو اگر چه هنوز تصمیم مشخصی برای برخورد به مواردی که از نظر آنها خلاف واقع بوده اتخاذ نشده اما احتمال تعقیب قضایی کاخ سفید و شخص بوش علیه وودوارد وجود دارد. بوش مدعی است که برخی جملات سخنرانی های او به شکل جملاتی دوپهلو و مبهم به نفع نظریه وودوارد در کتاب او تحریف شده اند اما وودوارد با نوشتن یادداشتی در جواب این مناقشات همچنان مصرّ است که نظریات او و اسنادش عین واقعیت اند و او می تواند این ادعا را در دادگاه ثابت کند.

به نوشته هرالد تویبون با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری بعید به نظر می رسد که بوش اقدام قضایی مشخصی را در قبال کتاب وووارد انجام دهد چون طرح این پرونده در دادگاه فارغ از نتیجه آن به وجهه جناح جمهوری خواه لطمه زده و کار سناتور مک کین را در رقابت با اوباما سخت خواهد کرد.

کد خبر 745174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha