پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ شهریور ۱۳۸۷، ۱۴:۰۱

افزایش 78 درصدی سفر گردشگران لهستانی به ایران

افزایش 78 درصدی سفر گردشگران لهستانی به ایران

سفارت جمهوری اسلامی ایران در ورشو اعلام کرد: مجموع روادیدهای جهانگردی صادر شده از اول فروردین ماه تا 21 مرداد ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 78 درصد رشد داشته است و پیش‌بینی می‌شود این روند ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فیاضی کاردار موقت سفارت جمهوری اسلامی ایران در ورشو اعزام گروهی از روسا و نمایندگان آژانس‌های گردشگری لهستان به ایران در سال 86 و حضور جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ورشو را از دلایل عمده رشد سفر اهالی این کشور به ایران اعلام کرده است.

به گفته کاردار موقت سفارت جهوری اسلامی ایران در ورشو تاکنون صدها عدد لوح فشرده و بروشورهای گردشگری معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران توسط سفارت توزیع شده است. همچنین اقلام تبلیغاتی معرفی ایران به آژانس‌های گردشگری کتابخانه‌ها، مراکز دانشگاهی و سایر مراکز ذی‌ربط در حوزه گردشگری از جمله هتل‌ها ارسال شده است.

این گزارش حاکی است به منظور معرفی هر چه بیشتر ایران به مردم لهستان مسابقه اینترنتی در سایت نخستین روزنامه اینترنتی لهستان با عنوان اخبار 24 برگزار و هدایایی شامل بسته‌های گردشگری و اقلام صنایع‌دستی به برندگان اهدا شده است.

یادآور می‌شود، کشور لهستان جزو کشورهای اولویت دوم بازار هدف گردشگری جمهوری اسلامی ایران است.

کد خبر 745403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha