پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۲۷

طی دو سال؛

27056 دستگاه کامیون از مرز مهران به عراق تردد داشته اند

ایلام - خبرگزاری مهر: سرپرست حمل و نقل و پایانه های استان ایلام گفت: از مهرماه سال 85 تاکنون 27 هزار و 56 دستگاه کامیون از مرز بین المللی مهران به کشور عراق تردد داشته است.

محمد کهزادیان در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: توسعه ترانزیت مرز بین المللی مهران یکی از مهمترین برنامه های سازمان حمل و نقل و پایانه های استان ایلام برای بهبود حمل و نقل در این استان است.

وی ادامه داد: مرز مهران بی گمان گلوگاه و دروازده ورود و خروج کالا و مسافر در صنعت حمل و نقل کشور محسوب می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر 70 درصد حمل و نقل کالا و مسافر در مرز مرز مهران انجام می شود، خاطرنشان کرد: از مهر ماه سال 85 تاکنون بیش از 27 هزار و 56 دستگاه کامیون که شامل سوخت و کالاهای غیر نفتی بوده است از مرز بین المللی مهران به کشور عراق تردد داشته است.

کهزادیان عنوان کرد: یکی از مهمترین اقدمات انجام شده در مرز مهران احداث طرح جامع پایانه های مرزی مهران در زمینی به مساحت 42 هکتار طراحی شده و در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این مسئول یادآور شد: تا به حال برای احداث این پایانه مرزی 100 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد. 

کد خبر 745507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha