به گزارش خبرنگارمهر، قرارداد شش ماهه رایچویچ نبوشا که از اوایل سال جاری سرمربیگری تیم بسکتبال جوانان ایران را بر عهده گرفته بود، امروز به پایان رسید.
این مربی صربستانی که روز جمعه با قهرمان کردن تیم بسکتبال جوانان در آسیا ماموریت خود در بسکتبال کشورمان را به اتمام رساند، امروز درنشستی با محمود مشحون مذاکرات لازم پیرامون ادامه فعالیت خود را انجام داد.
مرخصی یک ماهه "رایچویچ نبوشا"، تنها نتیجه واضح و مشخص گفتگوی یک ساعته وی با رئیس فدراسیون بسکتبال ایران بود. این مربی صربستانی طی هفته جاری کشورمان را ترک می کند اما قرار شد فدراسیون بسکتبال تا یک ماه آینده در مورد تمدید قرارداد او تصمیم بگیرد.
نبوشا که هدایت بسکتبالیست های جوان ایران را در سی و سومین اردوی تدارکاتی آنها برعهده گرفت، در این مدت موفق شد همراه با تیم بسکتبال جوانان عنوان قهرمانی در مرحله دوم مسابقات غرب آسیا (یمن)، عنوان نخست مسابقات قهرمانی آسیا (تهران) و مجوز حضور در پیکارهای جهانی 2009 نیوزیلند را به دست آورد. رایچویچ نبوشا پنجمین مربی صربستانی بود که وارد بسکتبال ایران شد.
نظر شما