به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، عباس قلی پور عصر امروز به مناسبت روز جهانی مبارزه با بی سوادی در جمع خبرنگاران افزود: همچنین از مجموع 105 هزار و 659 نفر بی سواد این استان نیز 41 هزار و 84 نفر بیسواد زیر 50 سال هستند.
وی اظهار داشت: از مجموع 617 روستا و شهر استان بوشهر 320 روستا و شهر باسواد شده اند که با برنامه ریزیهای صورت گرفته در بهمن ماه سال جاری قراراست جشن باسوادی 400 روستا و شهر در استان بوشهر برگزار شود.
مدیرنهضت سوادآموزی استان بوشهر با بیان اینکه روستاییان این استان رتبه دوم باسوادی کشور را دارند، گفت: روستاییان این استان پس از استان تهران رتبه دوم باسوادی روستایی را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داده اند.
وی عنوان کرد: همچنین استان بوشهر رتبه ششم باسوادی را دربین استانهای کشور در همه گروههای سنی شهر و روستا دارد.
وی بیان کرد: میزان باسوادی در جمعیت زیر30 سال استان بوشهر 98 درصد و این میزان در جمعیت زیر50 سال این استان 95 درصد است که استان بوشهر دو درصد از میانگین کشوری عقب است.
نظر شما