-نظر سنجی های جدید حاکی از پیروزی " جان مک کین " نامزد جمهوریخواه برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری"بر باراک اوباما " نامزد حزب دموکرات است.
-سید حسن نصرالله دبیرکل سازمان ملل متحد شب گذشته در سخنانی که از طریق ویدئو کنفرانس در مراسم افطاری " هیئت حمایت از مقاومت " در بعلبک برگزار شد، با تایید تلاش ها برای برقراری آشتی در طرابلس ، بیروت و دیگر مناطق آمادگی خود را برای نشست با سعد الحریری رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان لبنان اعلام کرد.
-در درگیری هایی که بین ارتش ترکیه و شورشیان کردستان در جنوب شرق این کشور به وقوع پیوست، دست کم 6 تن از دو طرف کشته شد.
-" حسن کاظمی قمی " سفیر ایران در عراق اعلام کرد : تعدادی از اعضای گروهک تروریستی منافقین طی دو هفته گذشته پادگان اشرف در شمال عراق را ترک کرده و در کل این افراد تروریست 6 ماه فرصت دارند که خاک عراق را ترک کنند.
-یک نظامی هلندی در افغانستان کشته و 5 تن دیگر زخمی شدند.
-پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اسناد و مدارک لازم درباره متهم کردن ایهود اولمرت نخست وزیر این رژیم به فساد مالی به دست آورده است.
- " دیوید پتریوس " مسئولیت فرماندهی نیروهای آمریکایی در عراق را در شانزدهم ماه جاری میلادی به ژنرال " اودیرنو" تحویل می دهد.
نظر شما