پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۸۷، ۱۵:۵۶

آیت الله مکارم شیرازی:

مسلمانان از تهدیدات دشمن ترسی ندارند

مسلمانان از تهدیدات دشمن ترسی ندارند

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع عظام تقلید قم گفت: تهدیدات دشمنان پوچ بوده و فرد مسلمانان از این تهدیدات هیچ ترسی نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی، بعد از ظهر امروز در تفسیر سوره مریم در حرم حضرت معصومه(س) گفت: در این سوره به شجاعت و دلیری حضرت ابراهیم (ع) اشاره شده است و آن پیامبر با این که تهدید به مرگ شده بود هیچگاه از این تهدیدات نترسید و به خداوند توکل کرد.

وی ادامه داد: انسان ها نیز باید به این صورت بوده و از تهدیدات پوچ دشمن نترسند و تنها به خداوند توکل کنند.

آیت الله مکارم شیرازی افزود: دشمنان امروزی ما نیز دست به تهدید می زنند باید بدانند مسلمانان به خداوند توکل کرده و از این تهدیدات هراسی نخواهند داشت.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به پیام های سوره مریم و مقاومت حضرت ابراهیم گفت: در این سوره عنوان شده است که حضرت ابراهیم هیچ گاه در برابر افراد لجوج عصبانی نشدند و پاسخ بدی را با خوبی دادند که باید از این پیام ها درس بگیریم.

وی افزود: جای جای قرآن کریم پند و ارز است که باید مسلمانان در قرائت قرآن به محتوای آن نیز توجه کرده و مسائل قرآنی را در دستور کار خود قرار دهند.

کد خبر 747944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha