حبیب الله رمضان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از وقوع حادثه ستاد حوادث غیر مترقبه از همان ساعات اولیه با تشکیل جلسه و اعزام کارشناس آغاز به کار کرد.
وی در خصوص خسارات ناشی از این حادثه گفت: پنج شهرستان قائمشهر، ساری، بهشهر، نکا و گلوگاه دچار طوفان و بارندگی شدیدی شدند.
رمضان زاده میزان خسارت ناشی از این حادثه را که بر اساس مشاهدات اولیه صورت گرفته در پنج بخش مسکونی ، تاسیساتی ، زیربنایی ، کشاورزی ، معیشتی و دریایی ذکر کرد.
به گفته وی در بخش مسکونی که شامل آب گرفتگی و تخریب سقف است، ۴۵۰ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان، بخش تاسیسات زیربنایی شامل برق، آب ، گاز و راه ۳ میلیارد تومان، بخش کشاورزی شامل ۶۵۰ هکتار اراضی در بالادست و باغات با اعتباری بالغ بر ۵/۱ میلیارد تومان، بخش معیشتی (لوازم خانگی ) ۴ میلیارد تومان خسارت برآورد شده است.
وی از غرق شدن ۴ شناور ماهیگیری خبر داد و گفت: در شهرستان بابلسر چهار شناور ماهیگیری غرق شده که از ۱۳ سرنشین آن ۹ نفر نجات یافته و از چهار نفر باقی مانده یک نفر فوتی و سه نفر دیگر مفقود هستند.
وی میزان خسارت در این زمینه را یک میلیارد تومان بیان کرد و گفت: چهار مرحله عملیات برای نجات مفقودین انجام شد که مرحله اول امداد و نجات توسط یگان گشت شیلات و گشت ویژه نوشهر انجام شد و با اطلاع رسانی به موقع ،۴۱ شناور ماهیگیری نجات یافتند.
دبیر ستاد بحران استان افزود: مرحله دوم گشت زنی توسط کشتی ها و غواصان بوده و از ساعت 13روز جمعه گشت هوایی به مدت یک ساعت و نیم ۷۰ کیلومتر از شرق و ۳۰ کیلومتر از غرب و به عمق ۱۰ کیلومتر از شهرستان بابلسر در مرحله بعدی به گشت زنی پرداختند.
وی ضمن تشکر از دستگاه های اجرایی ذیربط اظهار امیدواری کرد : با تلاش همه دست اندرکاران وضعیت مفقودین هر چه سریعتر مشخص گردد.
رمضان زاده مرحله چهارم امداد و نجات را گشت دریایی اعلام کرد و گفت: گشت دریایی و غواص ها برای نجات مفقودین همچنان مشغول فعالیت هستند.
وی گفت با وجود یک بالگرد، تقاضای بالگردی دیگر از وزارت کشور در این زمینه صورت گرفت.
نظر شما