به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، رضا جمشیدی صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی با بیان این مطلب افزود: در سال جاری شش هزار و 127 میلیارد ریال اعتبار عمرانی از دو منبع پیوست قانونی و ردیف های متفرقه برای خراسان رضوی در نظر گرفته شده است که تاکنون 22/44 درصد از این مبلغ به استان اختصاص پیدا کرده است.
وی ادامه داد: از محل پیوست قانون اعتبارات عمرانی پنج هزار و 794 میلیارد ریال و از محل ردیف های متفرقه 332 میلیارد ریال برای خراسان رضوی تصویب شده است که از این میزان، اعتبارات عمرانی قانون 65/43 درصد و اعتبارات ردیف های متفرقه 21/54 درصد تخصیص یافت.
جمشیدی با اشاره به رشد 87/29 درصدی اعتبارات پیوست قانونی مربوط به اعتبارات عمرانی خراسان رضوی در سال 87 نسبت به سال گذشته گفت: این اعتبارات با سه هزار و 454 میلیارد ریال افزایش، 45/6 درصد از کل اعتبارات استان های کشور را تشکیل می دهد.
مدیرکل برنامه ریزی و بودجه استانداری خراسان رضوی تامین 589 میلیارد ریال اعتبارات تعهدات استانی سفر هیئت دولت و تامین 458 میلیارد ریال برای دو درصد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی را از جمله الزامات توزیع اعتبارات عمرانی استان خواند و گفت: از اعتبارات مربوط به دو درصد حاصل از نفت خام و گاز طبیعی 384 میلیارد ریال مربوط به اعتبارات دو سوم نقاط محروم و مبلغ 74 میلیارد ریال مربوط به یک سوم مناطق نفت خیز و گاز خیز و سایر شهرستان ها است.
وی اختصاص 74 میلیارد ریال برای بنگاه های زودبازده اقتصادی، احیا، مرمت و لایروبی قنوات، اختصاص 16 میلیارد ریال برای احداث، تکمیل، تعمیر و تجهیز مراکز بهداشت و اختصاص 100 میلیارد ریال برای تملک، ایجاد و تکمیل شهرک ها و نواحی صنعتی را از دیگر الزامات اعتبارات عمرانی خراسان رضوی در سال جاری خواند.
جمشیدی با اشاره به اختصاص 173 میلیارد ریال بابت پنج درصد مربوط به موضوع گردشگری و هزینه کردن 40 درصد اعتبارات عمرانی معادل یک هزار و 380 میلیارد ریال برای توسعه و عمران روستایی در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر به عنوان دیگر الزامات توزیع بودجه عمرانی سال 87 گفت: مبلغ یک هزار و 405 میلیارد ریال از محل سایه منابع داخلی شرکتها و شهرداریها برای اجرای 325 پروژه اختصاص یافته است.
مدیرکل برنامه ریزی و بودجه استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: در مجموع تا این لحظه بدون احتساب منابع داخلی شرکتها و شهرداریها پنج هزار و 956 میلیارد ریال در بخش اعتبارات عمرانی از هشت منبع اعتباری به استان ابلاغ شده است که در قالب چهار هزار و 297 پروژه، 539 موافقتنامه طرح های تملک دارایی های سرمایه ای با 138 دستگاه اجرایی در قالب 18 فصل و 74 برنامه مبادله موافقتنامه می باشد.
وی افزود: دو هزار و 200 پروژه با هزینه 834 میلیارد ریال بصورت امانی، یک هزار و 185 پروژه با هزینه سه هزار و 97 میلیارد ریال بصورت پیمانی و 912 پروژه با هزینه دو هزار و 25 میلیارد ریال بصورت امانی و پیمانی انجام می شود.
جمشیدی ادامه داد: یک هزار 163 پروژه معادل 27 درصد مجموع پروژه ها با هزینه یک هزار و 608 میلیارد ریال مربوط به پروژه های جدید و مستمر است و 3 هزار و 134 پروژه معادل 73 درصد مجموع پروژه ها با هزینه 4 هزار و 347 میلیارد ریال مربوط به پروژه های نیمه تمام است.
مدیرکل برنامه ریزی و بودجه استانداری خراسان رضوی، گفت: در پایان سال 86 اعتبارات هزینه ای استان بدون احتساب بودجه آموزش و پرورش و بنیاد شهید و امور ایثارگران به یک هزار و 400 میلیارد ریال رسید که این اعتبارات در ابتدای سال 87 معادل یک هزار و 409 میلیارد ریال بود.
وی ادامه داد: کل اعتبارات هزینه ای استان یک هزار و 570 میلیارد ریال است که از دو منبع پیوست قانونی به میزان یک هزار و 409 میلیارد ریال و ردیفهای متفرقه به میزان 161 میلیارد ریال تامین می شود و تا کنون 23/48 درصد تخصیص یافته است.
نظر شما