به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاپیکس، "ادگار آلن پو" نویسنده مشهور قصه های معمایی و جنایی به خاطر طبع خاص و عادتهای غریبش هیچگاه نمی توانست در یک خانه مدت زیادی به سر برد و عمده زندگی او در هتلها می گذشت.
اما خانه یاد شده در زمانی محل سکونت "پو" بوده که او برای مدتی به منظور دیدن اقوام دور خود به این شهر آمده و از بخت بد دچار بیماری مهلک و سختی شد که وی را کاملا زمینگیر و وادار به خرید خانه ای برای گذراندن دوران بیماری و نقاهت کرد.
اگر چه پو پس از بهبود دیگر کمتر به فیلادلفیا سفر کرد و سرانجام خاک مریلند در سال 1849 کالبد این شاعر و نویسنده ناآرام را پذیرا شد اما خانه او همچنان در این سالها دست نخورده و در اختیار بستگان دوری قرار گرفت که ترجیح داده بودند به جای فروش و واگذاری خانه به غیر آن را بدون رسیدگی کافی رها کنند.
با گذشت 20 سال از آخرین باری که کسی از خانواده پو در این خانه می زیسته شورای شهر فیلادلفیا قصد دارد تا با استفاده از مراجع قانونی و جلب نظر بازماندگان و ورثه احتمالی و نیز با در نظر گرفتن ارزش تاریخی خانه و شخصیت ادگار آلن پو این خانه را به هزینه شهرداری بازسازی و به موزه ای برای بازدید گردشگران تبدیل کند.
نظر شما