به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، طراحان این طرح که با امضای 73 نفر از نمایندگان به هیئت رئیسه تقدیم شده بود، در مقدمه توجیهی خود و بیان دلایل ضرورت یک فوریت این طرح آورده اند: با توجه به ضرورت پاسخگویی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به مجلس شورای اسلامی و ایجاد زمینه نظارت بیشتر بر این سازمان و در راستای کاهش هزینه دولت با توجه به برنامه چهارم توسعه این طرح با قید یک فوریت تقدیم مجلس می گردد.
بر اساس ماده واحده این طرح و در صورت تصویب نهایی از تاریخ تصویب این قانون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تمام امکانات و نیروها از ریاست جمهوری منتزع و به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی الحاق می گردد.
براساس ماده واحده این طرح صنایع دستی ازسازمان میراث فرهنگی و گردشگری منتزع و با همه امکانات و نیروها به وزارت صنایع و معادن الحاق می گردد.
در جلسه امروز مجلس محسن کوهکن نماینده لنجان وعضو هیئت رئیسه مجلس در دفاع از فوریت این طرح به عنوان یکی از طراحان سخن گفت و درادامه ستار هدایتخواه مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس در مخالفت با فوریت این طرح گفت: نمی توان صرف اینکه رئیس یک سازمان اظهاراتی را بیان کرده و ما با آن مخالف هستیم و آن را به مصالح نظام نمی دانیم با ارائه یک طرح آن سازمان را منحل کنیم.
وی گفت : مجلس می تواند از ابزارهای نظارتی خود استفاده کند بنابراین نیازی به این طرح نیست. اما حشمت الله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب وعضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس در موافقت با این طرح یادآور شد: ابزارهای نظارتی مجلس از جمله سئوال و تذکر در این موارد جواب نداده است.
وی افزود: پس از انقلاب چند بار از رئیس جمهور سئوال شده است؟ همانطور که شاهد هستید امضاها در طرح از سئوال رئیس جمهور هم اکنون نیز جواب نمی دهد و عملی نمی شود، بنابراین باید راه ساده تر را برگزید.
فلاحت پیشه خاطر نشان کرد: هر جا که چتر نظارتی مجلس محدود شده باید آن محدودیت را اصلاح کرد.
فوریت این طرح با 146 رای موافق، 86 رای مخالف و 6 رای ممتنع از 252 نماینده حاضر به تصویب رسید.
نظر شما