پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۱۵

هدف اصلی اسرائیل از بین بردن نمادهای اسلامی در سرزمینهای اشغالی است

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان هدف اصلی اسرائیل از تحرکات اخیر را از بین بردن نمادهای دین مبین اسلام در فلسطین اشغالی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام محمد شریف شریفی ظهر امروز در جلسه هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس در استان کردستان اظهار داشت: رژیم غاصب اسرائیل از چندی قبل به بهانه یافتن آثار باستانی در مورد قوم یهود اقدام به حفاری های مختلفی در سرزمین های اشغالی نموده که همه این اقداماتی برای از بین بردن آثار و نمادهای دین مبین اسلام در سرزمین های اشغالی صورت می گیرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان داشت: دشمنی رژیم صهیونیستی تنها با مردم فلسطین نیست بلکه سران یهودی سیاست مقابله با دین مبین اسلام را در پیش گرفته اند که امیدواریم کشورهای مسلمان با درک صحیح شرایط موجود با این دسیسه شیطانی به جد مقابله نمایند.

حجت الاسلام شریفی در ادامه روز جهانی قدس را نماد بیداری ملت های مسلمان دانست و تاکید کرد: حضرت امام خمینی (ره) با درک شرایط و اقتضائات زمانی با نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس باعث بیداری در میان ملت های مسلمان شدند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون روزجهانی قدس نه تنها در کشور ما بلکه در تمامی کشورهای مسلمان با برپایی راهپیمایی های مختلف گرامی داشته می شود که این مهم و نامگذاری روز جهانی قدس ناشی از درک والای بنیانگذار جمهوری اسلامی بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان اظهار امیدواری کرد که روز جهانی قدس در سال جاری با توجه به قرار گرفتن در ایام هفته دفاع مقدس با شور و شوق خاصی نسبت به سالهای گذشته برگزار شود زیرا حضور میلیونی مردم کردستان در این جریان باعث می شود که عزت و افتخار ایران اسلامی یک بار دیگر به جهانیان ثابت شود.

در این جلسه ضمن تعیین محل راهپیمایی مردم شهر سنندج مقرر شد که نمایشگاه های مختلف از جمله عکاسی در مسیر راهپیمایی در کلیه شهرستانهای استان کردستان برپا شود.

کد خبر 749960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha