پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۵۵

عصر امروز برگزارمی شود:

دیدار وزیر امور خارجه ارمنستان با دکتر احمدی ن‍‍ژاد

دیدار وزیر امور خارجه ارمنستان با دکتر احمدی ن‍‍ژاد

وزیر امور خارجه کشور ارمنستان عصر امروز با دکتر احمدی ن‍‍ژاد رئیس جمهوری کشورمان دیدار و گفتگو خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود نعلبندیان وزیر امور خارجه ارمنستان عصر امروز با حضور در نهاد ریاست جمهوری با دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری کشورمان دیدار و درباره مسائل مختلف از جمله روابط بین ایران و ارمنستان و اوضاع منطقه قفقاز به گفتگو خواهد نشست.

گفتگو درباره اوضاع جهان، همکاری های مشترک دو کشور در زمینه انرژی و گسترش روابط اقتصادی تهران ایروان از دیگر موضوعاتی است که دو طرف در این دیدار درباره آنها تبادل نظر خواهند کرد. 

 

کد خبر 750519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha