به گزارش خبرنگار مهر، اصلاح و تغییرات آئین نامه mms که توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام شد، موارد محدودی را شامل می شود و بیشتر به وظایف این سازمان ارتباط داشته است.
براساس این گزارش، کلیات آئین نامه MMS به تمامی اپراتورهای تلفن همراه ابلاغ شده و اصلاحات این آئین نامه نیز طی چند روز آینده به اپراتورها ابلاغ خواهد شد.
توقف ارائه سرویس MMS در اردیبهشت سال 86 در حالی به اپراتور دوم تلفن همراه ابلاغ شد که حداکثر زمان برای تدوین مصوبه نحوه استفاده کاربران از این سرویس سه ماه درنظر گرفته شده بود اما با وجود گذشت نزدیک به یک سال و 4 ماه از این ممنوعیت، شرایط استفاده کاربران از این سرویس توسط رگولاتوری مشخص شده است.
بنا بر این گزارش، در ایران همواره ورود فن آوریهای اطلاعاتی با تاخیر تدوین قوانین و مقررات مواجه است و هر چند بخشی از این امر طبیعی است اما درباره استفاده کاربران از سرویس های جدید تلفن همراه باید تصمیم گیری ها با سرعت بیشتری انجام شود.
براساس آئین نامه MMS مصوب سازمان تنظیم مقررات که به منظور جلوگیری از ارسال پیام و تصاویر غیراخلاقی تدوین شد، مشترکان متعهد می شوند فقط از فضایی که در اختیار آن ها قرار داده می شود، استفاده کنند.
برای برخورد با مزاحمان ارسال پیام و تصویر از طریق خدمات چندرسانه ای (MMS)، تلفن همراه شخص مزاحم در مرحله اول تا یک هفته، در مرحله دوم سه ماه و در نهایت برای همیشه قطع می شود.
نظر شما