محمد رضا میری در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، گفت: در سال تحصیلی جدید با اضافه شدن 17 رشته جدید به تعداد رشته های تحصیلی که در دانشگاه بیرجند تدریس می شوند به 132 رشته رسیده است.
رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: دانشگاه بیرجند با پذیرش دو هزار و 800 دانشجو در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا سال تحصیلی جدید را آغاز می کند.
میری تعدا دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه را دو هزار و 400 دانشجو عنوان کرد و افزود: 420 دانشجو نیز در رشته دکترا و کارشناسی ارشد سال تحصیلی جدید را در این دانشگاه آغاز می کنند.
وی با بیان اینکه در مجموع تعداد کل دانشجویان دانشگاه بیرجند بالغ بر هفت هزار و 200 نفر است، تصریح کرد: تعداد هیئت علمی 230 نفر و نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه یک به 18 است.
رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه طبق قوانین باید به 50 درصد دانشجویان خوابگاه یا وام مسکن بدهیم، خاطر نشان کرد: هم اکنون این دانشگاه به 60 تا 65 درصد دانشجویان خوابگاه می دهد.
نظر شما