به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، اجرای طرح هادی روستایی با هدف اصلاح و بهسازی کالبد روستاها، تعیین کاربریهای مورد نیاز در محدوده روستا و حفظ و احیاء معماری روستایی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
همچنین در این جلسه با تغییرکاربری دو هزار و 500 مترمربع از زمینهای اطراف روستای اگریقاش مهاباد از کشاورزی به تاسیسات کشاورزی موافقت شد.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی در این نشست از اجرای طرح هادی روستایی در 48 روستای استان خبر داد.
سیروس خیری زاده اضافه کرد: برای اجرای این طرحها بیش از 34 میلیارد ریال هزینه می شود که با تهیه و تائید این طرحها 12 هزار و 332 خانوار روستایی از مزایای آن بهره مند می شوند.
وی با اشاره به اینکه امسال نیز طرح هادی در 32 روستای استان به بهره برداری می رسد افزود: حفظ بافت معماری روستایی، بازگشایی معابر، آسفالت کوچه های روستاها و تعیین کاربریهای مورد نیاز در محدوده روستا از مزایای اجرای طرحهای هادی در روستاها است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی همچنین از آغاز برنامه مطالعاتی تهیه طرحهای هادی در 66 روستای دیگر استان خبر داد و گفت: امسال مراحل مطالعاتی این طرحها تکمیل می شود که با تصویب آنها از سال آینده با اعتباری افزون بر سه میلیارد ریال اجرا خواهند شد.
نظر شما