به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی آبادی ضمن اعلام این مطلب افزود: آقای احمدی نژاد در جلسه دیروز هیئت دولت با تقدیر از جامعه ورزش و به ویژه پارالمپیکیها دستور داد جوایز مدال آوران پارالمپیکی پس از ماه مبارک رمضان در مراسمی به آنها اهدا شود.
معاون رییس جمهور افزود: دکتر احمدی نژاد در جلسه دیروز هیئت دولت جوایز اختصاص یافته به قهرمانان پارالمپیکی را تصویب کرد و به برقعی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری دستور داد مبلغ جوایز را تامین و چکهای قهرمانان را در وجه آنان صادر کند.
مهندس علی آبادی گفت : رییس جمهور همچنین به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ماموریت داد برنامهای فرهنگی برای تقدیر از قهرمانان پارالمپیک برگزار کند.
معاون رییس جمهور در ادامه افزود : برخی سازمانها مانند سازمان بهزیستی و بنیاد مستضعفان قصد دارند در این مراسم جوایزی از جمله حج عمره به اعضای کاروان اعزامی به پارالمپیک پکن (مهرعلوی) اهدا کنند.
براساس دستور دکتر احمدی نژاد که در جریان سفر وی به پکن اعلام شد، مدال آوران طلا، نقره و برنز در پارالمپیک به ترتیب 50 ، 40 و 30 میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
نظر شما