به گزارش خبرنگار مهر در تبریز عباس رنجبر ظهر امروز در دیدار رئیس کل بیمه مرکزی ایران با فعالان بیمه استان آذربایجان شرقی افزود: آزاد سازی صنعت بیمه، انحصارهای موجود را شکسته و رقابت سالم را بدنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه مناطق آزاد پایلوت خوبی برای آزادسازی صنعت بیمه هستند، تصریح کرد: در صورت آزاد سازی بیمه کشور، امکان حضور بیمه های خارجی در این مناطق فراهم شده و علاوه بر افزایش ضریب نفوذ بیمه اهداف مربوط به مشتری مداری در صنعت بیمه محقق خواهد شد.
مدیرعامل منطقه آزاد ارس اضافه کرد: حضور شرکت های بیمه خارجی در مناطق آزاد موجب انتقال تجربیات این شرکتها به داخل کشور شده و صنعت بیمه ایران شکوفا خواهد شد.
رنجبر در عین حال افزود: با توجه به اینکه مناطق آزاد در حال حاضر بر اساس سیاست های کلان از رشد چشمگیری برخوردار نیستند باید تدابیر لازم برای امکان فعالیت بیمه های ایجاد شده در محدوده سرزمین اصلی نیز اتخاذ شود.
وی پایین بودن میزان حق بیمه تولیدی در کشور را یادآور شد و با تاکید بر ضرورت شفاف سازی در صنعت بیمه اظهار داشت: شفاف سازی در صنعت بیمه اعتماد لازم را در بین مردم ایجاد کرده و ضریب نفوذ بیمه را افزایش خواهد داد.
مدیر عامل منطقه آزاد ارس با انتقاد از سختگیری مدیران بیمه در عرضه خدمات بیمه ای به متقاضیان افزود: به عنوان نمونه سهم استان آذربایجان شرقی از بیمه گذاری و پرداخت خسارت به ترتیب 3/4 و 4/3 درصد است که بیاینگر سختگیری مسئولان بیمه در بازپرداخت خسارتی کمتر از سهم آورده مردم است.
نظر شما