پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۱۲

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: عناوین مهمترین اخبار جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از خبرگزاریهای خارجی به شرح زیر است.

-منابع خبری از تصمیم کره شمالی برای آغاز فعالیت راکتور هسته ای یانگ بیون خبر دادند.

-کنگره آمریکا از روز گذشته نشستهای خود را به منظور بررسی و تصویب قرارداد هسته ای این کشور با هند آغاز کرد.

-کره شمالی با انتقاد از کره جنوبی به دلیل پخش شایعاتی درباره وضعیت کیم یونگ ایل این گونه اقدامات از سوی سئول را موجب برهم خوردن روابط دوجانبه توصیف کرد.

-در ادامه ناآرامیهای بولیوی، فرماندار بازداشت شده استان پاندو تا زمان رسیدگی به پرونده زندانی شد.

-"بیل کیلنتون" رئیس جمهور سابق آمریکا در توصیه هایی به جبهه دموکراتهای آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور به آنها هشدار داد که هیچگاه سارا پیلین معاون نامزذ جمهوریخواهان در انتخابات را دست کم نگیرند.

-با انتشار شایعاتی در نیجریه مبنی بر استعفای رئیس جمهور این کشور به دلیل بیماری، از هر پنج روزنامه نگار سه نفر به اتهام انتشار این شایعه بازداشت شدند.

-کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر نسبت به اقدامات روسیه در منطقه قفقاز هشدار داد.

-زلمای خلیل زاد نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد از سخنان ضد آمریکایی رئیس جدید مجمع سازمان ملل متحد انتقاد کرد.

-الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در آستانه انتخابات پارلمانی این کشور از کشورهای غربی خواست تا این انتخابات را به رسمیت بشناسند.

-یکی از سناتورهای آمریکایی خواستار تسریع روند تصویب قرارداد هسته ای واشنگتن-دهلی نو در کنگره آمریکا شد.

کد خبر 752144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha