به گزارش خبرگزاری مهر، حسین بهبودی معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم در نشست نقد و بررسی عملکرد سازمان دارالقرآن در عرصه آموزش قرآن گفت: اگر بخواهیم وحدترویه و هدف مشخصی داشته و به مقصد برسیم، بررسی وضع موجود، نقد وضع حال و طرح اهداف آینده همچنین شناخت مسیر و رسیدگی به چالشها، بسیار ضروری است.
بهبودی افزود: اواخر برنامه سوم توسعه ضرورت کار را مطرح کردیم و در نهایت تیرماه سال 84 طرح جامع فعالیتهای قرآنی کشور به مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد که باید در راستای تصویب و اجرایی شدن این طرح اقدام شود.
داود تک فلاح مدیرکل طرح و برنامه سازمان دارالقرآنالکریم نیز در این نشست گفت: تلاش به منظور توسعه کمی و کیفی آموزشهای قرآن با نگرش کلان و اصولی، بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات آموزشی کشور، توسعه کمی و کیفی تبلیغات و انتشارات قرآنی از مهمترین وظایف سازمان دارالقرآن است .
تک فلاح با یادآوری اینکه دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی از سال 1361 با هدف ایجاد مرکزیت قرآنی در راستای سازماندهی و گسترش آموزههای حیاتبخش قرآن راه اندازی شد، گفت: با توسعه کمی و کیفی فعالیتهای قرآنی و تعمیق حرکتهای قرآنی این مرکز از سال 1381 به عنوان حوزه تخصصی فعالیتهای قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی و با عنوان سازمان دارالقرآنالکریم تأسیس شد.
تک فلاح توسعه و تعمیق پژوهشهای قرآنی براساس نیاز سنجی مخاطبان و توجه اصولی به مطالعات و پژوهشهای راهبردی و کار اجرایی در حوزه قرآنی، نظارت متمرکز و همه جانبه بر چاپ و نشر و ترجمه قرآن و صدور مجوز مربوطه را از جمله فعالیتهای سازمان دارالقرآن اعلام کرد.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا 26 ماه مبارک رمضان همه روزه از ساعت 15 تا 24 در محل مصلای امام خمینی (ره ) در تهران بپذیرای علاقمندان است.
نظر شما