به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی در خطبه های این هفته نماز جمعه خرم آباد ، اظهار داشت : ایران اسلامی در برابر همه گزارش های دوپهلو و تهدید های آمریکا خواهد ایستاد .
وی با تاکید بر صلح آمیز بودن پرونده هسته ای ایران ، یادآور شد: ایران اسلامی به دنبال دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای است و این امر را حق خود می داند و به هیچ عنوان از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد .
خطیب جمعه خرم آباد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در همکاری های خود با آژانس همواره حقانیت خود را به اثبات رسانده است .
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در بخش دیگری از سخنان خود به هفته دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت : دفاع مقدس جلوه ای از ایستادگی و مقاومت ملت ایران در دفاع از مرزهای انقلاب اسلامی است .
میرعمادی با بیان اینکه عزت و عظمت امروز ایران اسلامی به برکت خون شهدا و ایثارگری های رزمندگان است، افزود: در طول هفته دفاع مقدس باید دستاورد ها و ارزش های دفاع مقدس برای همه مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود .
وی هفته دفاع مقدس را هفته تجلیل از جان فشانی های دلاورانه رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس دانست و خواستار برنامه ریزی های هدفمند برای برگزاری هرچه باشکوه تر این هفته شد .
خطیب جمعه خرم آباد همچنین به راهپیمایی عظیم روز قدس اشاره کرد و گفت: حضور پرشور و گسترده همه مردم در راهپیمایی روز قدس تعیین کننده سرنوشت مردم مظلوم فلسطین است .
حجت الاسلام میرعمادی با اشاره به بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه دولت اسراییل دولتی جعلی و ملت آن هم ملتی جعلی است ، عنوان کرد : پیروزی های دلاورانه حزب الله لبنان در نبردهای اخیر نشان از شکست اسراییل و محو این رژیم غاصب از روی زمین دارد .
وی همچنین بر ضرورت وحدت میان مسلمانان برای شکست نهایی رژیم صهیونیستی تاکید و ابراز امیدواری کرد : به زودی با انسجام و تعامل کشورهای مسلمان این رژیم غاصب از میان برود .
میرعمادی همچنین به اظهارات اخیر مبنی بر دوستی ایران با ملت اسراییل اشاره کرد و تصریح کرد : ایران اسلامی ، ملتی تحت عنوان اسراییل را به رسمیت نمی شناسد و قبول ندارد .
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در ادامه با اشاره به سالروز ضربت خوردن امام علی (ع) و شهادت اولین امام شیعیان ، با تاکید بر اینکه حضرت علی (ع) اسوه و نمونه فضیلت هاست ، بیان داشت : محاسن و کمالات این امام همام به قدری زیاد و جامع است که پی بردن به آن برای ما مقدور نیست .
وی با تقسیم ابعاد وجودی امام علی (ع) به دو بعد فردی و اجتماعی ، افزود : در بعد فردی مناجات ، عبادت و راز و نیاز علی (ع) برای همگان الگو است و در بعد اجتماعی عدالت و سیره و روش ایشان برای گسترش عدل نمونه ای کامل برای الگوگیری در جوامع امروزی است .
حجت الاسلام میرعمادی همچنین به فضیلت شب های قدر اشاره کرد و گفت : شب قدر شب صعود است و شب بالا رفتن اعمال بندگان خداوند و منزلت پیدا کردن آنها و تعیین سرنوشت مومنان است .
وی با اشاره به اعمال شب قدر و توصیه های ذکر شده در روایات ائمه اطهار برای کسب فیض از این شب های مبارک ، تاکید کرد : در شب های قدر هیچ توشه ای برتر از تقوا نیست .
نظر شما