کریم مهدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرانزلی، افزود: از این تعداد 14طرح تحقیقاتی خاص و 13 طرح تحقیقاتی ملی است .
وی گفت: امکان سنجی جهت احداث مکان های مناسب برای پرورش ماهیان گرم آبی و سرد آبی، فوائد کشت تمام بومی و غیر بومی، استفاده بهینه از آبندان ها برای پرورش گونه های جدید کپورماهیان، مولد سازی شاه میگو و همچنین طرحهای بهداشتی مزارع و کارگاههای تکثیر و پرورش ماهی بخش خصوصی از جمله طرحهای در دست اجرا است.
این مقام مسئول ادامه داد: همچنین برای بدست آوردن روشهای تکثیر مصنوعی و پرورش برخی ماهیان اقتصادی دریای خزر مثل ماهی سفید ، سیاه کولی ، سس ماهی ، شاه کولی و ماش ماهی وغیره در جهت حفظ و احیای نسل جدید آنان از برنامه های این مرکز است که در آینده اجرامی شود.
مهدی نژاد ادامه داد: برای مطالعه و تحقیق این طرح ها که معمولا بصورت آزمایشگاهی و میدانی انجام می شود دو میلیارد و 232میلیون ریال در سال جاری هزینه می شود.
نظر شما